18. međunarodna konferencija
Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2017.

17. - 19. 5., Opatija, Milenij hoteli

 

18. međunarodna konferencija Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2017. - u organizaciji Instituta za osiguranje i časopisa Svijet osiguranja tvrtke Tectus d.o.o., održat će se od 17. 5. do 19. 5. 2017. u Opatiji u Milenij hotelima.
 
Prvu konferenciju ICTI organizirali smo 2000. godine i do danas konferencija je prerasla u tradicionalno okupljanje menadžera i IT stručnjaka u sektoru osiguranja te IT tvrtki iz cijele regije, na kojem sudionici imaju prigodu razmijeniti iskustva i doznati novitete na globalnom tržištu industrije osiguranja i informacijsko-komunikacijske tehnologije.

Skup je namijenjen predsjednicima i članovima uprava, voditeljima informatike i informatičarima, voditeljima prodaje, obrade šteta i računovođama osiguravajućih društava, banaka, mirovinskih zavoda i fondova, zavoda za zdravstveno osiguranje, aktuarima, zastupnicima i posrednicima i svima onima čiji svakodnevni posao ovisi o informacijskim i komunikacijskim tehnologijama i njihovu ubrzanom razvoju.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su: informatika u osiguranju i bankarstvu, informatika u mirovinskom i zdravstvenom osiguranju, internet i osiguranje, komunikacijska tehnologija, informatika u prodaji osiguranja i informatički menadžment u osiguranju.

Uz dva dana vrhunskih predavanja, radionica i okruglih stolova, konferencija pruža i bogat  zabavni dio, od koktel druženja, izleta, do sadržajne glazbene večeri, što je idealna prilika za produbljivanje kontakata i učvršćivanje poznanstava u IT svijetu.


Glavne teme konferencije ICTI 2017. su:
  • digitalna transformacija poslovanja
  • InsurTech
  • IT disrupcija
  • big data i zaštita podataka
  • cyber sigurnost

 
Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Mi Vam u tome pomažemo. Odgovorno i s oduševljenjem.

 

 

 

 

 

 

Institut za osiguranje

Svijet osiguranja

ZAŠTITA - časopis za zaštitu i sigurnost osoba i imovine