17. međunarodna konferencija
Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2016.


 

17. međunarodna konferencija Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje - ICTI 2016. - u organizaciji Instituta za osiguranje i časopisa Svijet osiguranja tvrtke Tectus d.o.o., održala se u Solaris Lifestyle Hotelu Jure u Šibeniku (Hrvatska) od 1. do 3. 6. 2016.
 
Prvu konferenciju ICTI organizirali smo 2000. godine i do danas konferencija je prerasla u tradicionalno okupljanje menadžera i IT stručnjaka u sektoru osiguranja te IT tvrtki iz cijele regije, na kojem sudionici imaju prigodu  razmijeniti iskustva i doznati novitete na globalnom tržištu industrije osiguranja i informacijsko komunikacijske tehnologije.

Skup je namijenjen predsjednicima i članovima uprava, voditeljima informatike i informatičarima, voditeljima prodaje, obrade šteta i računovođama osiguravajućih društava, banaka, mirovinskih zavoda i fondova, zavoda za zdravstveno osiguranje, aktuarima, zastupnicima i posrednicima i svima onima čiji svakodnevni posao ovisi o informacijskim i komunikacijskim tehnologijama i njihovom ubrzanom razvoju.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su: Informatika u osiguranju i bankarstvu, Informatika u mirovinskom i zdravstvenom osiguranju, Internet i osiguranje, Komunikacijska tehnologija, Informatika u prodaji osiguranja i Informatički menadžment u osiguranju.

Uz dva dana vrhunskih predavanja, radionica i okruglih stolova, konferencija pruža i bogat  zabavni dio, od koktel druženja, izleta, do sadržajne glazbene večeri, što je idealna prilika za produbljivanje kontakata i učvršćivanje poznanstava u IT svijetu.


Glavne teme konferencije ICTI 2016. su:
  • Konsolidacija IT infrastrukture
  • Digitalizacija, telematika, prediktivna analitika
  • IT sustavi osiguravajućih društava i agregatori
  • Cloud, disaster recovery
  • Big Data
  • Upravljanje rizicima
  • IT nadzor i revizija

 
Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Mi Vam u tome pomažemo. Odgovorno i s oduševljenjem.

 

ZLATNI SPONZOR
SREBRNI SPONZORI

 

 

BRONČANI SPONZOR

Institut za osiguranje

Svijet osiguranja

SorS

ZAŠTITA - časopis za zaštitu i sigurnost osoba i imovine